Jalapeñodip
10 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Hak de sjalot en de knoflook grof.
- Doe de peperringetjes met de sjalot, de knoflook, de kappertjes en de peterselie in de hakmolen. Voeg de olijfolie en het limoensap toe.
- Pureer tot een grove dip. Breng op smaak met zout en desgewenst extra limoensap en schep de jalapeñodip in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Tip: Vervang voor een mildere smaak de helft van de jalapeño pepers door groene paprika.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 335 kcal
- 18 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 37 g koolhydraten
- 4 g eiwit
- 5 g vezels
- 1,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen